CRAFT: TEAMWEAR

Välkommen till oss på way 2 win. Vi har valt att jobba med Craft som grund i vårat sortiment. Craft har ett brett och stort utbud som håller bästa kvalité vilket ger oss möjligheten att tillgodose de allra flesta föreningar i Sverige. Med oss som leverantör kan ni känna er trygga som förening. Vi trycker och levererar er utrustning. För att allt detta ska vara möjligt som företag behöver vi leverantörer vi och ni kan lita på. Vi har jobbat ett tag på marknaden och skaffat oss trygga leverantörer vi kan lita på. Vi vet hur det kan vara som förening och leta billiga klubb t-shirts eller beställer billiga overaller från pakistan där felen aldrig slutar. Storlekar som inte stämmer eller tröjor som krymper olika mycket och sedan inte går att använda. Med detta i tanken så har vi valt att jobba med endast varumärken där vi vet vad vi får, så att vi kan leverera kvalité. Allt för att ni som kund ska känna er nöjda. 


Därför har vi valt Craft som grund i vår butik.

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

 

På Craft lever och andas vi träningskläder och vi är passionerade kring varje enskild detalj som hjälper dig att prestera så bra som möjligt, oavsett vilken aktivitet du håller på med. Prestation ligger oss helt enkelt oerhört varmt om hjärtat. Ända sedan 1973, när vår grundare Anders Bengtsson stack ut på en löprunda i sitt första Craft-underställ har vi hållit människor torra och och vid rätt kroppstemperatur i alla väder.   

Vi älskar sport och lever fullt ut genom den. Nästan varje dag sticker flera på kontoret ut och springer, cyklar, eller om vädret tillåter, åker längdskidor. Det ger oss en ovärderlig möjlighet att testa de senaste kollektionerna. Vi jobbar även tätt tillsammans med några av de bästa atleterna i världen för att nå våra högt uppsatta mål. För oss på Craft är livet synonymt med svett och vi älskar det!