T-SHIRTS

WAY2WIN Klubb T-shirt – Där Teamandan Möter Kvalitet

Vår klubb T-shirt är den perfekta symbolen för samhörighet och gemenskap inom din klubb. Designad med precision och omsorg, är det här inte bara en T-shirt, det är en del av din identitet som grupp.

Skapad för att Hålla Med material av högsta kvalitet tål den här T-shirten krävande träningspass och kontinuerlig användning, och förblir mjuk och bekväm från första användningen till den sista.

Design för Varje Medlem T-shirten har en passform som är flatterande och funktionell för alla kroppsformer, vilket gör den till en favorit bland alla medlemmar – oavsett ålder eller storlek.

Visa Upp Din Klubbs Ära Den stilrena designen är perfekt för att visa upp era färger och logotyp, samtidigt som den ger din klubb ett professionellt utseende både på och utanför planen.

Med WAY2WIN Klubb T-shirt blir varje medlem en ambassadör för er anda och era värderingar.


Information om T-shirts

T-shirts med eget tryck måste vara det absolut mest sålda plagget inom profilkläder, mycket tack vare sin mångsidighet. Kortärmade tröjor används inom mer eller mindre alla branscher och sporter, och används även i mycket stor utsträckning på evenemang och konserter för att tydligt markera vilka som är arrangörer och värdar. Dessutom har t-shirts ofta en väldigt lång livslängd och används ofta i många olika sammanhang, så även t-shirts som köps in till ett specifikt event kan komma att leva vidare och exponera ert tryck under lång tid efteråt.

T-shirts med eget tryck är även populära som del i arbetsuniformen i många olika branscher. Även företag som inte har en specifik klädkod kan med fördel köpa in snygga t-shirts med eget tryck till medarbetarna som kan användas vid såväl AWs och events som på arbetsplatsen. 

Inom fan-merch tillhör t-shirts med tryck de absolut mest populära plaggen. För många är det en form av "statement" och identitetsmarkör att stolt visa upp sitt vad de känner extra starkt för oavsett om det handlar om varumärken, musikgrupper, idrottslag, välgörenhet med flera. T-shirts med eget tryck är utmärkta produkter att sälja som merchandise och på så sätt både tjäna pengar och skapa uppmärksamhet kring er verksamhet eller hjärtefråga. Snygga t-shirts med eget tryck kan även bli uppskattade presenter att ge bort som priser i konsumenttävlingar och sponsrade tävlingar, särskilt i kombination med en goodiebag i form av exempelvis en brandad gympapåse sportflaska. T-shirts är med andra ord en väldigt mångsidig profilprodukt.

Stil - Med många möjligheter 

T-shirts är t-shirts.. eller? Trots att kortärmade tröjor är enkla plagg så skiljer de sig mer i stil än vad man först kan tro. Materialet kan t.ex. vara tjockare och mer texturerat i en arbetströja som är gjord för att vara slitstark, medans en t-shirt som ska användas på kontoret kan ha v-ringad krage och ett slätare material med lite glans som ser mer exklusivt ut. Likaså ger t-shirtar med sidsömmar ofta en mer skräddad look då de ofta ger en bättre passform. 

En t-shirt är synonymt med kortärmat, eller hur? Inte nödvändigtvis. För även om den absoluta majoriteten av t-shirts har korta ärmar så finns det även långärmade t-shirts. För de flesta är valet mellan kortärmat och långärmat visserligen tämligen enkelt. Långärmade t-shirts har dock fördelen att de generellt är svalare än andra långärmade tröjor då tyget är tunnare samtidigt som de är lite varmare än en kortärmad t-shirt. Dessutom ger de långa ärmarna ett visst skydd mot solen. Långärmade t-shirts ger även möjligheten till stora tryck på ärmarna, antingen för ytterligare exponering av ens logga/budskap eller för grafiska element som en dekorativ del i t-shirtens design.

Design

När man designar sina kläder så handlar det inte bara om att själv vara nöjd med klädernas utseende. Tänk till en extra gång och försök sätta dig in i hur andra upplever att ditt varumärke presenteras på dina t-shirts. Vissa vill ha en mycket tydlig profil med stora och klara tryck, medans andra föredrar en mer diskret stil. Detta är helt en smaksak och vill du bolla idéer med oss så hjälper vi gärna till med råd och tips hur era T-shirts med tryck kan se ut.

T-shirts kan tryckas på bröstet och ryggen samt i många fall även på ärmarna vilket ger en stor frihet i hur ni vill designa er t-shirt med eget tryck. Det vanligaste är att man trycker på enbart bröst men ganska ofta vill man även få exponering på ryggen också vilket gör att man även trycker där. Tryck på ärmar är mindre vanligt men beroende på ens design och vad man är ute efter så kan ärmtryck göra stor skillnad på t-shirtens utseende. Man kan exempelvis använda ärmen för ytterligare exponering av hela ens logotyp eller så kan man plocka ut ett grafiskt element och sätta på ärmen för en mer dekorerad look. En annan metod är sätta sin slogan eller budskap på bröstet och sin logotyp på ärmen. Det finns med andra ord en uppsjö olika sätt att sätta sin egen prägel på en t-shirt. 

Med vårt lättanvända logoverktyg kan du själv ladda upp ditt motiv och testa olika placeringar och storlekar tillsammans med olika tröjfärger för att se vad som fungerar bäst. Sen när du är nöjd så är det bara att lägga produkten i din kundkorg så trycker vi dina t-shirts så som du har ställt in dem. Om du är osäker på hur du vill att just din t-shirt med tryck ska se ut, kontakta oss gärna för ett designförslag. Vid mer avancerade designer tar vi en designkostnad.

Färg på T-shirts

När det kommer till färg på t-shirts med tryck så finns det i regel många olika färger att välja på. Vissa modeller finns även i flera olika nyanser av färger vilket gör det lättare att hitta den perfekta t-shirten för just er. Vitt och svart hör till de mest populära färgerna då de ger en neutral och klassisk bas till trycket och är färger som många kan tänka sig att bära. Men givetvis kan man välja en kulört t-shirt med eget tryck som går nära ens egna profilfärger för en mer distinkt look. I så fall är det bra att fundera kring vilket uttryck man är ute efter. Är ni ute efter maximal synlighet och "oomph"-faktor eller passar en mer diskret look bättre? T-shirtens färg påverkar ju precis som trycket hur er t-shirt och i förlängningen hur ert varumärke uppfattas.

Funktionalitet

Då t-shirts har så många användningsområden så ställer det också höga krav på tröjornas material och kvalitet. Vårt utbud är brett när det gäller t-shirts, så att du kan hitta den modell som passar bäst för din verksamhet. Om tröjorna ska användas under träning eller fysisk aktivitet så rekommenderar vi att man väljer tröjor i blandmaterial eller polyester då de är stretchigare och snabbare leder bort svett från kroppen än bomull. Dessutom torkar t-shirts i polyester snabbare än bomull. T-shirts avsedda för sport och träning har ofta raglanärmar vilket ger en förbättrad rörelsefrihet. Vissa modeller av t-shirts har även en extra fukttransporterande finish som ytterligare förstärker plaggets förmåga att hålla kroppen sval och torr. 

Just eftersom t-shirts har så många användningsområden så är det också ett plagg som behöver finnas i många olika varianter för att göra bästa möjliga jobb. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av t-shirts med eget tryck i olika material med t.ex. andningsförmåga, extra slitstarka sömmar eller fukttransporterande finish. Vi försöker täcka in många, men inte alla t-shirts. För oss är det viktigt att du inte behöver skrolla ihjäl dig för att hitta en bra t-shirt som du blir nöjd med. Men söker du efter en specifik modell eller en specifik typ som vi skulle sakna så får du gärna kontakta oss för en offert. Vi fixar dina t-shirts med tryck precis som du önskar.

Tryck av T-shirts

T-shirts kan tryckas på flera olika sätt. Det vanligaste sättet är transfertryck vilket är relativt billigt samtidigt som det ger ett bra och hållbart resultat och lämpar sig ypperligt för större upplagor. Transfer för upp till 8 färger.

WAY 2 WIN

välkomna på en kaffe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2024 WAY 2 WIN Powered by Quickbutik