POLO

Pikétröjor finns i både långärmat och kortärmat utförande och fungerar ofta som ett mer elegant alternativ till vanliga t-shirts. Pikétröjor med företagets logo i tryck eller brodyr ger ett seriöst intryck och passar både i avslappnade miljöer och i mer affärsmässiga sådana. I kategorin pikétröjor finns en uppsjö av tröjor i olika modeller, färger och utföranden. Vilken är din favorit?


Information om Pikétröjor

Pikétröjor är inte bara tennisspelarnas favoritplagg, utan används flitigt inom många andra sporter, men har också blivit ett populärt alternativ för att representera de anställda på kontoret. Pikén väljs ofta som arbetsplagg då den ger ett professionellt intryck samtidigt som den är lite ledigare än t.ex. en skjorta men lite mer än t ex en T-Shirt med Tryck. Precis som med de flesta andra profilkläder finns pikétröjor i en mängd utföranden, och vi har i vårt utbud en bred variation. 

Stil

Pikétröjor kan vid en första anblick se ut som att de särskiljer sig lite. Men på en piké är det detaljerna som gör plagget. Material, typ av söm, antal knappar, sidokil m.m. utgör tillsammans en helhetsbild som utstrålar allt från en stilren klassisk tröja till en mer modern eller sportig look.

Design - vi hjälpa dig!

Om du inte känner att du har koll på vad man bör tänka på när man tar fram profilkläder och känner att du vill ha lite stöd eller råd så hjälper vi självklart gärna till. Vi är mycket måna om att alla beställningar får bästa möjliga resultat, och delar gärna med oss av den kunskap vi fått genom erfarenhet.

Funktionalitet

Vi rekommenderar att anpassa modell av pikétröja efter tröjornas primära användningsområde. Ska tröjorna användas för att representera fotbollslaget så kan det vara en god idé att välja en tröja med god andningsförmåga och som är fukttransporterande, medans tröjorna som ska få kontorets anställda att se professionella ut istället kan vara en bomullspiké med stilrena detaljer. Ring oss idag så hjälper vi er med att beställa era Pikétröjor med Tryck. 

WAY 2 WIN

välkomna på en kaffe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2023 WAY 2 WIN Powered by Quickbutik