JACKOR

WAY2WIN Klubbjackor och Företagsjackor – Personifierad Professionalism för Varje Säsong

Vårt urval av klubb- och företagsjackor är specialdesignade för att hålla din personal, medlemmar och lag varma och snygga. Dessa jackor kombinera funktionalitet med en skräddarsydd estetik som representerar din organisation på bästa sätt.

Skapade med Omtanke Varje jacka är tillverkad med hållbara material och smarta designelement som ger optimal värme och skydd mot väder och vind. De är anpassade för att hålla hög komfort under arbetsdagarna eller i sidlinjen.

Enhetsfrämjande Utstrålning Med en skarp och ren design är våra jackor perfekta för att ge en sammanhängande och professionell look. De går att beställas i en rad olika färger för att matcha er klubb eller ert företags profil.

Anpassningsbara För Ditt Varumärke Vi förstår vikten av märkesidentitet, och våra klubb- och företagsjackor erbjuder möjligheten att integrera ert logotryck eller brodyr, vilket garanterar att ert varumärke alltid är i fokus.

Oavsett om det gäller att representera din klubb på en tävling, eller stärka teamkänslan på företaget, är WAY2WIN jackor det självklara valet.


Information om Jackor

Jackor är i vårt avlånga land ett väl använt plagg året runt. Och då en jacka dessutom kan vara väldigt snygg med ett stort och tydligt tryck så blir den en utmärkt reklambärare. En riktigt bra och skön jacka är dessutom något som de anställda gärna har på sig utanför arbetstid, vilket ger extra exponering till en mycket låg kostnad. Se till att din Personal inte Fryser på Jobbet. Ge dem en Jacka med Tryck i Present. 

Stil - Var och när?

Modell av jacka kan väljas på många sätt. Är det tänkt att jackorna ska användas vid väldigt specifika tillfällen så är det ganska enkelt att välja, men är jackan helt enkelt tänkt för att göra de anställda till levande reklampelare så är det lite svårare. För det första måste jackan vara både snygg och funktionell för att den ska användas så mycket som möjligt. För det andra kan det vara bra att tänka på när man vill att varumärket ska synas, och i vilka sammanhang. En enkel täckjacka kommer förmodligen att användas till vardags, såsom till och från jobbet, på affären, när ungarna hämtas på dagis o.s.v. En ventilerad sportigare jacka kommer säkerligen istället att synas mer i löpspåret eller på väg till och från gymmet, och en funktionell vattenavvisande skaljacka dyker kanske mer upp i friluftssammanhang och på helgernas promenader.

Design en prisvärd reklampelare

En jacka är en av de billigaste reklambärare som finns om man ser till hur många intryck en jacka ger för sin kostnad. Därför kan det vara en god idé att satsa lite extra på att verkligen hitta en riktigt bra modell som används så mycket som möjligt och inte hängs in i garderoben för att sällan plockas ut. Lägg några extra kronor på en jacka, som då istället används i åratal. Lägg också gärna extra omsorg på jackornas märkning, så att företaget får mesta möjliga exponering på ett smakfullt sätt.

Färgval av din Reklamjacka

I Sverige har vi en tendens att ofta använda mörka kläder, och kanske särskilt mycket när det kommer till ytterkläder. En jacka i en klarare färg får därför effekten att den står ut från mängden, och kan dra önskade blickar till sig, och skapar en naturlig nyfikenhet hos omgivningen. Utnyttja gärna detta fenomen, särskilt om du t.ex. vill att det ska vara extra tydligt vilka som är arrangörer eller representanter för ditt märke. Ring oss idag så hjälper vi er att ta fram förslag på jackor med tryck som passar er Profil. Komplettera gärna med en T-Shirt med Tryck eller en Sweatshirt med Tryck!

WAY 2 WIN

välkomna på en kaffe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2024 WAY 2 WIN Powered by Quickbutik